Ломаченко дав перший коментар після перемоги над Рігондо


Український чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко вважає свого останнього опонента Гільєрмо Рігондо королем боксу, однак водночас запевняє, що ця перемога для нього не має великого значення.

Таку заяву він зробив одразу після поєдинку, пише 24 канал.

Зокрема, спортсмен жартома сказав, що змінить прізвище на No-mas-chenko ("Більше-не-треба-ченко), оскільки кубинець виявився п’ятим його суперником, який не зумів продовжити бій.

"Він – хороший боєць, топовий боєць. Він – король у боксі Але він є королем у своїй ваговій категорії. Це не його розміри, не його вага. Для мене це не велика перемога, тому що це інша вагова категорія", – підкреслив "Хайтек".

Крім того, Вася поділився планами на майбутнє.

"Я не знаю, що робитиму далі. Але спершу збираюся відпочити десь упродовж місяця, а потім вже почну готуватися до наступного бою. Проти кого боксуватиму? Це вже питання до мого промоутера", – зауважив Ломаченко.

Крім того, боксер підкреслив, що його бій із Салідо, який також відзначається брудною поведінкою, насправді нічого не навчив, оскільки той завдав удари лише нижче пояса.

Нагадаємо, бій Ломаченко – Рігондо завершився достроковою перемогою українця перед початком сьомого раунду. Поєдинок відбувся у американському Нью-Йорку на легендарній арені Madison Square Garden уранці 10 грудня.