Львів'яни не розминулись на прикарпатській дорозі: Четверо у лікарні, один - загинув


За минулу добу в області зареєстровано 2 дорожньо-транспортні події. Про це інформує управління цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Зокрема, аварія трапилась  28 травня о 19:10 в с. Черче Рогатинського району. 40-річний житель Львова за кермом "Honda CR-V" виїхавши на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем "Daewoo Gentra", 34-річного львів'янина.

Внаслiдок ДТП в Рогатинську ЦРЛ доставлено водія автомобіля "Honda CR-V " з діагнозом - вивих правого кульшового суглобу, водія автомобіля " Daewoo" з діагнозом - забій грудної клітки, забій м’яких тканин передньої черевної стінки, садна обох верхніх кінцівок, подряпини правого передпліччя та правого ліктьового суглобу, пасажирів автомобіля "Daewoo", жителів м. Львів, 1986 р.н., з діагнозом - закритий перелом середньої третини лівого стегна із зміщенням уламків, 1993 р.н., з діагнозом -  відкритий перелом обох кісток лівої гомілки, та 1986 р.н., з діагнозом -  закрита травма органів грудної клітки, органів черевної порожнини, забій головного мозку, гематоми грудної клітки і передньої черевної стінки, забійна рана передньої третини правої гомілки, який від отриманих травм помер в реанімаційному відділенні.