Львівська фірма викупила у Франківську півгектара землі під забудову


На сесії 21 червня, Івано-Франківська міська рада погодила продаж 5,8 га комунальної землі на загальну суму понад 7,5 млн грн.

Першою у переліку земельних ділянок, що продаються, зазначена ділянка по вул. Максимовича,15, загальною площею 0,7643 га. Її цільове призначення - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. Покупець ТОВ "Торгово-виробнича фірма "Стиль" викупило ділянку за 1 192 438 грн, пише Побудовано в ІФ.

Земельну ділянку по вул. Макухи,41а викупило ПРАТ "Мостобуд" за ціною 631 800 грн. Площа ділянки складає 0,4108 га, її цільове призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Територію площею 1,0692 га по вул. Микитинецька,7,Е,Є викупив ТОВ "Інтелком". Вартість землі становить 1 283 040 грн, її цільове призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Далі у переліку земельних ділянок, що продаються, зазначена ділянка по вул. Максимовича,15, загальною площею 2,8921 га. Її цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Покупець ТОВ «Данея» викупило ділянку  3 477 128 грн.

Територію по вул. Польова,2а, загальною площе 0,1903 га, викупило ТОВ "Газтранзитбуд". Вартість землі складає 286 530 грн, її цільове призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Найбільшого зацікавлення викликає ділянка за адресою мікрорайон №4 вул. Хіміків-Тролейбусна, №7 по генплану. Площа земельної ділянки складає 0,5221га, її цільове призначення - для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Ділянку вартістю 739 537 грн викупило ТОВ "Древо -1".

За даними аналітичної системи Youcontrol товариство з обмеженою відповідальністю "Древо -1" засноване 2016 року та зареєстроване у Львові. Основний вид діяльності - будівництво житлових і нежитлових будівель. Статутний капітал підприємства складає 100 грн. Засновником та керівником фірми значиться Оленський Андрій Володимирович.

Cкрін з Youcontrol