Львівську ОДА днями очолить Олег Сало?


Найближчими днями відбудеться представлення нового голови Львівської ОДА – Олега Сала, який наразі очолює міліцію Івано-Франківської області.

Про це ZAXID.NET 31 жовтня повідомили поінформовані джерела в центральних органах влади. Згідно з їхньою інформацією, наразі Олег Сало перебуває в Адміністрації Президента, очікуючи підписання відповідного указу.

Чинний голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, за словами джерела, взяв незаплановану відпустку до 6 листопада, мотивуючи це тим, що 4 листопада у нього – день народження. В прес-службі Львівської ОДА ZAXID.NET сказали, що не можуть підтвердити інформацію про відпустку Віктора Шемчука, і зазначили, що він перебуває на роботі.

Зв’язатися ані з Віктором Шемчуком, ані з Олегом Салом для коментаря цієї інформації наразі не вдалося.

Також джерела повідомили, що Віктор Шемчук має очолити прокуратуру Дніпропетровської області.

Призначення ж Олега Сала, за словами джерела, має відбутися сьогодні до кінця дня. Не виключається, що вже сьогодні він прибуде до Львова з представником центральних органів влади, і представлення відбудеться або в суботу, або в понеділок.

Нагадаємо, Віктора Шемчука призначали на посаду голови Львівської облдержадміністрації у березні 2013 року. В інтерв’ю ZAXID.NET він сказав, що планує залишатися на посаді до 2015 року.

До нього на цій посаді з листопада 2011 року працював Михайло Костюк, який тепер є заступником голови Київської міської держадміністрації.