"Люди, ви - неймовірні", - Міхалець подякував франківцям за підтримку


Сьогодні, 30 січня в патрульній поліції Івано-Франківської області представили нового керівника.

У свою чергу Дмитро Міхалець на своїй сторінці у мережі Facebook попрощався з особовим складом та подякував за два роки спільної роботи.

Міхалець зазначив, що відтепер офіційно працює у в Головному Управлінні Хмельницької області.

"У мене ще одна сім'я - наша патрульна поліція Івано-Франківська. Коли ми починали роботу, то було важко. Пам'ятаю, як з колегами навіть на роботі ночували. Пам'ятаю присягу, усмішки рідних і їхню гордість за патрульних. Тоді я чітко розумів, яка відповідальність на мені. Сподіваюся, не підвів. Пригадую й перші недоліки - вони є і, мабуть, будуть. Бо ми вчимось постійно. Нас провокували на вулицях. Але, колеги, ми міцно стояли на ногах. Бо ми трималися завжди один одного. Підтримка - це без цінно. І я й надалі приїжджатиму в суд щодо мене, я дзвонитиму тим, хто по-справжньому потребує підтримки і моєї допомоги. Знаєте, задумався, що патрульним треба бути неабиякими операторами, аби претензій не було. Та це життя, виклики і всі ми люди. Вірю, що водії-порушники нестимуть покарання через судову гілку влади. Деякі випадки довели чітко, що для нас народ - понад усе. Пригадайте тільки-но концерт Тіни Кароль чи футбольний матч і агресивних вболівальників...", - написав Міхалець.

Він також подякував колективу патрульної поліції та мешканцям міста.

"Ніде до цього я не бачив, щоб так один одного підтримували й раділи за успіхи кожного. Ви повинні йти далі тією дорогою, яку ми побачили ще 31 січня 2016 року. Я знаю, ви зможете. Дякую мешканцям міста. Ви робили нас сильнішими, а роботу - більш якісною. Люди, ви - неймовірні", - підсумував коп.

Нагадаємо, сьогодні в Івано-Франківську відбулося офіційне представлення нового начальника патрульної поліції. Ним став 37-річний екс-начальник Управління патрульної поліції в Хмельницькій області Олег Костенко.