"Люстрованого" смітником начальника обласного Мін'юсту таки звільнили


Міністерство юстиції України оголосило конкурс на заміщення посад начальника Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області та першого заступника начальника Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області.

Про це йдеться на сайті Міністерства, інформує Бліц-Інфо. У повідомленні зазначають, що на вакантні посади запрошують "громадян України, які вільно володіють українською мовою, мають повну вищу юридичну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, стаж роботи за фахом на державній службі та/або за фахом на керівних посадах в інших сферах не менш як п’ять років”.

Детальніше про конкурс можна прочитати тут.

Як відомо, посаду керівника обласного управління Мін'юсту до минулого тижня займав Василь Кавацюк, якому активісти Правого сектору влаштували "смітникову люстрацію" за реєстрацію на Прикарпатті "Опозиційного блоку". Також йому закидали звинувачення у корупції та вимагали заяви на звільнення. Та зробити це під час "поїздки з вітерцем" у смітнику Кавацюк відмовився.