Мабуть, пора йти: Ентоні Джошуа нокаутував Володимира Кличка


В Лондоні на 90-тисячному стадіоні "Вемблі" британець Ентоні Джошуа переміг Володимира Кличка технічним нокаутом в 11 раунді.

Він захистив свій титул IBF, а також завоював вакантний титул суперчемпіона за версією WBA, пише Gazeta.ua.

Перші чотири раунди ініціативою володів Кличко. Він був легким на ногах, багато маневрував, зміщувався, контролював бій своєю передньою рукою. На початку другого і на початку четвертого раундів пристрілявся правими прямими у голову. Джошуа намагався діяти у відповідь.

Загострення відбулось у п'ятому раунді. Спершу Джошуа провів декілька влучних атак і відправив Кличка в нокдаун. Але на ці атаки потратив так багато сил, що ледь тримався на ногах. А Кличко сам почав попадати. На жаль, Володимир і сам був виснаженим, тому добити суперника не зміг. В шостому раунді українець відправив британця у нокдаун гострим правим прямим у голову. Добити знову не зміг.

З сьомого до десятого раунду Кличко контролював хід і темп бою. Обоє суперників мали певні успіхи. За цей час Джошуа встиг відновитись і повністю повернувся в бій.

Розв'язка настала в 11 раунді. Зі старту Кличко почав пропускати потужні удари. Двічі побував у нокдаунах. Щоразу піднімався і продовжував бій. Але після одностороннього побиття в куті рингу рефері зупинив бій, поберігши здоров'я легендарному чемпіону.