Маленька франківчанка потребує допомоги на лікування, щоб не мучитись від болю


Маленька Соломійка Хемій у трьохмісячному віці була направлена на обстеження, під час якого було встановлено невірний діагноз та призначене лікування.

Через неправильне лікування  дитина почала завмирати і у дитини стався параліч лівої сторони. 

"З допомогою волонтерів з Данії ми потрапили у Чорнобильську лікарню Львова. Після обстеження встановлено діагноз - симптоматично епілептичний синдром, ураження ЦНС медикаментозно. Приступи продовжувались надалі. Шукаючи допомоги натрапили на волонтерів Києва, завдяки котрим потрапили на Українську біржу благодійності. Завдяки їм ми у вересні потрапили на обстеження у Ізраїлі, де нам встановили точний діагноз - дитяча мігрень, яка проявляється після 6-12-років. Через медикаменти у Соломійки вона проявилася у 3,5 місяців. Під час приступу у дитини проявляється сонливість, сильна рвота, дитину паралізує на одну сторону і триває цей жах для дитини від 5 до 9 годин", - розповідає мама дівчинки Оксана.

Після курсу голкотерапії, потрібне повторне обстеження дитини в клініці Ізраїлю.
Соломійка стоїть на обліку в одній із клінік Ізраїлю.

"Просимо небайдужих людей про допомогу у зборі коштів згідно рахунку та на проживання в Ізраїлі.... Оскільки самотужки ми не спроможні допомогти нашій донечці бо ми багатодітна сім'я. Надіємося на Вашу підтримку та взаєморозуміння",- благає мама.

Реквізити: 

номер картки отримувача 4731 2171 0251 5010
отримувач Хемій Оксана Степанівна 
Банк отримувача Приват Банк 
МФО 305299