Маленькій Карінці з Франківська потрібно 30 тисяч євро, щоб почути мамин голос


Пасічняк Каріна друга дівчинка з двійні, народжена внаслідок кесаревого розтину на 32 тижні вагітності.

З самого початку шансів на її життя було мало, адже народилась вона з вагою лише 770 грамів. Але сталося диво, через місяць реанімаціі та два місяці інтенсивноі терапіі, Каріна потрапила додому. Зараз Карінці 1 рік і 4 місяці, вона добре доганяє по розвитку своїх ровесників, весела, грайлива, хоч і маленька (6,5 кг.).

Проте всі реанімаційні заходи далися взнаки. Каріні поставили невтішний діагноз – двостороння сенсоневральна глухота IV ст. Подолавши боротьбу за життя донечки, батьки розпочали нову боротьбу за її здоров’я та повноцінне існування у світі. Наразі сім‘я оформляє інвалідність і займається питанням протезування слуховими апаратами. Та це не останній етап для досягнення результату. Протягом року необхідно назбирати 30 000 євро для оперативноі імплантаціі, яка вкрай необхідна в даному випадку. Кохлеарна імплантація найбільш ефективна до досягнення дитиною 3 років, допоки не втрачаються мовленнєві властивості.

"Заощадження нашоі сім’і завершились ще в період реанімаціі. Наша родина навіть при прикладенні максимальних зусиль, не в змозі зібрати таку велику суму протягом року, оскільки є багатодітною сім‘єю: ще є дівчинка-близнючка і хлопчик 5 років. Тому просимо Вас про підтримку і допомогу", - благає мама дівчинки Анастасія Пасічняк.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168 7573 0466 9916 Пасічняк Анастасія Павлівна

тел. мами 066 648 78 40