Маленьких франківців закликають долучитись до написання "Книги Добра"


У майбутній Книзі буде розміщено 50 найкращих реальних історій - про Добро довкола нас - та 50 малюнків ("Добро очима дітей").

Книга створюватиметься у майстернях Центру української культури м.Таллінн (Естонія). Її зшиють із унікального паперу (черпаного), що буде виготовлений вручну із привезених з України клаптиків тканин з одягу авторів творчих робіт, та з рослинних зерен. 

Організатори Проекту планують виготовити 100 ексклюзивних екземплярів "Книг історій про Добро" та 10 000 друкованих примірників. 25 унікальних "Великих книг", разом із друкованими копіями, передадуть бібліотекам і загальноосвітнім школам в кожній області.

100 юних переможців конкурсу малюнків "Добро очима дітей", 100 активних учасників Проекту та  50 учасників історій, відібраних до "Книги Добра", по завершенню Міжнародного соціального проекту поїдуть на літній відпочинок в Угорщину. Окрім того діти зможуть презентувати "Книгу Добра" в одній із  50-ти країн світу.

Щоб спробувати свої сили у проекті  позмагатися за головні призи, потрібно надіслати свою роботу за адресою: knygadobra50@gmail.com.

Про деталі проекту можна прочитати на сайті