Маленький іванофранківець потребує донорів крові


Чоловіків з Івано-Франківська з першою групою крові закликають завтра зранку прийти до станції переливання крові та допомогти 11-річному Олександру Судуку.

Якось наприкінці навчального року відчувши раптове погіршення зору, батьки Саші терміново звернулися до спеціалістів, які провівши всі необхідні дослідження поставили прикрий діагноз - Гермінома (пухлина головного мозку).

Сашко провів з мамою 3 тижні в Центрі нейрохірургії у Києві, де лікарі продовжували обстеження (біопсію, гістологію), після чого зробили висновок, що пухлина проросла у очний нерв, та не підлягає оперуванню.

Єдиною великою надією на одужання Сашка є 6 курсів хіміотерапії, які могли б допомогти знищити це злоякісне утворення. Після кожного курсу хіміотерапії в хлопчика дуже сильно падають показники крові, а особливо рівень тромбоцитів. Наразі хлопчику дуже потрібні донори.

"Терміново потрібен донор крові! Чоловік 25-40 років, 1 група крові, резус + або -. Кров на тромбоконцентравт для хворого хлопчика Олександра Судука. Кров потрібно здати завтра вранці на 8:30 у станції переливання крові, на вулиці Степана Бандери. Допоможіть дитині одужати", - пише у соцмережі Facebook франківська актриса Лєна Мавка.

Контактний телефон тата Сашка: 067 939 04 77