Мама передавала доньці в СІЗО наркотики


У вівторок, 11 квітня працівники слідчого ізолятора, що в Івано-Франківську виявили у передачі для підозрюваної наркотичну речовину.

Під час огляду вмісту посилки, надіслану зі Львова, матір 49-річної підозрюваної, яка утримується під вартою за підозру скоєння злочинів, пов’язаних зі збутом та виготовленням наркотичних засобів, виявлено в поліетиленовому пакеті невідому речовину схожу на наркотичну, захованому між сухофруктами. Виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 3 років.