Мама з Прикарпаття спробує привити сімейні цінності неблагополучній родині з Одещини


Сьогодні о 22.00 на «1+1» глядачі побачать випуск реаліті «Міняю жінку», в якому мама з Гуцульщини, спробує змінити жорстоке ставлення батьків до власних дітей.

Учасницею нового випуску стане родина Матаржуків, яка проживає високо в Карпатських горах, в селищі Буковець Івано-Франківської області. Мама Оксана – вчителька зарубіжної літератури в місцевій школі, а за сумісництвом – депутат селищної ради. Тато Петро – працює в Національному парку, але зараз, зважаючи на навантаження дружини, знаходиться в декретній відпустці та займається вихованням двох діток – Марти та Павла.  Пара розповідає, що у свій час пережила багато труднощів у стосунках, тому зараз намагається берегти те взаєморозуміння та сімейне щастя, яке їм вдалося віднайти.

Також у новій програмі візьме участь неблагополучна родина з села Березань Одеської області, яка зважилась на обмін, щоб дізнатись, що таке справжнє сімейне щастя. Голова сім’ї, тато Руслан, та його дружина Тетяна мають залежність від алкоголю, а їхні троє дітей, Георгій, Ярослав та Домініка, не знають батьківської любові. Діти ростуть без належної освіти та виховання і часто страждають від жорстокого ставлення дорослих.  

За умовами проекту, дві родини з кардинально різним соціальним становищем обміняються дружинами на тиждень, щоб поділитись власними секретами сімейного щастя та перейняти чужий досвід і покращити власні стосунки.

Потрапивши в будинок на Одещині, Оксана буде шокована умовами, в яких проживає її нова родина, адже в ньому немає ні ліжок, ні звичної сантехніки. Одним із найбільш вражаючих моментів під час знайомства з новою родиною для вчительки стануть методи виховання дітей. 11-річний син Георгій не вміє нормально читати, а батьки, змушуючи його до навчання, зачиняють у кімнаті та жорстоко карають за непослух. 

Оксана спробує привити родині з Одещини справжні сімейні цінності, проте чи зможе Руслан переглянути умови власного життя та зробити правильний вибір заради майбутнього своїх дітей, телеглядачі побачать вже сьогодні ввечері.

У новій родині в Івано-Франківську Тетяна вперше відчує домашній затишок та дізнається про давні українські традиції, адже буде зустрічати колядників та пригощати їх святковою вечерею. А в обмін на проявлену гостинність нова дружина поділиться із Петром секретами приготування риби за традиційним одеським рецептом.