Матері легендарного "Семена" з бюджету міста виділили 100 тис. грн.


Матері Григорія Семанишина, що загинув на сході з міського бюджету Івано-Франківська виділять одноразову матеріальну допомогу.

Відповідне розпорядження 11 лютого підписав міський голова Руслан Марцінків, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

"З метою надання матеріальної допомоги матері загиблого командира окремої тактичної групи ім. Капітана Воловика Добровольчого українського корпусу «Правий сектор», який захищав незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та брав участь в антитерористичній операції, відповідно до рішення Івано-Франківської міської ради 3 сесії сьомого демократичного скликання «Про міський бюджет на 2016 рік» від 25.12.2015 р. №60-3, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні": Департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради виділити кошти, передбачені в міському бюджеті на 2016 рік в сумі 100000,00 грн. (сто тисяч гривень) - для надання одноразової матеріальної допомоги гр. Семанишин З. М., яка проживає за адресою м. Івано-Франківськ, матері командира Семанишина Г. П.", - йдеться в розпорядженні.

Нагадаємо, Григорій Семанишин з позивним «Семен», був активним учасником Революції гідності з самого її початку. Коли розпочалася боротьба за українську незалежність, він з Київського Майдану вирушив в зону проведення АТО у складі «Правого сектору». Пройшов Іловайськ, Донецький аеропорт, Дебальцеве, Опитне, Піски. Загинув герой 18 січня в районі Донецького аеропорту. У нього залишилася вагітна дружин та малолітній син. Нещодавно в пам'ять про "Семена" у місті встановили п'ять білбордів "Герої не вмирають" .

До теми: Франківців кличуть зустріти тіло героя

З миру по нитці: Сім'я загиблого героя з Прикарпаття потребує допомоги

В Івано-Франківську прощаються з комбатом ДУКу Григорієм Семанишиним

Очільники Прикарпаття висловлюють співчуття родині загиблого в АТО бійця ДУКу

В Івано-Франківську на колінах прощаються з легендарним бійцем ДУКу "Семеном"

Олександр Сич про комбата "Семена": Новітні герої перебирають естафету борців ОУН і УПА

Комбата "Семена" провели в останню дорогу. Товариші обіцяють виконати його мрію і проїхатись танками по Москві

На родині загиблого героя намагаються нажитись аферисти

Івано-Франківськ два дні прощатиметься із загиблим бійцем ДУКу