Мати жертви франківського стоматолога-різника впевнена, що він вбивав не один


Сьогодні, 12 серпня в Івано-Франківському міському суді продовжили розгляд справи так званого стоматолога-різника Вуйціва. Як відомо, його звинувачують у вбивстві двох осіб.

Розпочали судове засідання з допиту дівчини Вуйціва. Бойко, яку звинувачують у приховуванні злочину та вирощуванні коноплі, повідомляє кореспондент Бліц-Інфо.

Відтак суд допитав маму вбитого Струтинського. Вона хоче, аби Вуйціва засудили довічно, а Бойків - на максимальний термін, адже вона впевнена, що без її участі не обійшлось.

Опісля свідчила друга потерпіла - мати вбитого Кучерака. За її словами, про зникнення її сина повідомила невістка. Антон Кучерак не прийшов додому ночувати, тож за кілька днів його дружина написала заяву до міліції. Мати та невістка й самі взялись за пошуки чоловіка. Шукали у лікарнях, ходили до його знайомих. За словами матері, вона ходила й до Вуйціва. Але той сказав, що нічого не знає. Вів себе впевнено, натомість Бойко страшенно нервувала. Мати подумала, що прийшла сюди дарма, тож пішла геть. Вуйціва вона раніше не знала і про те, що він товаришував з її сином, жінка дізналась від їхнього спільного знайомого. Вона розпитувала чи йому невідомо про місцезнаходження її сина. Той сказав, що ні. Але пізніше передзвонив і порадив звернути увагу на стоматолога, "бо там вже зникла одна людина".

За місяць на Вовчинецькій знайшли два розчленованих тіла і мати пішла до моргу на опізнання. Тіло було накритим, але вона сина за профілем. Ще одним доказом того, що це був її син стали знаки на пальцях рук від удару током, які він отримав ще в дитинстві.

Натомість адвокати захисту цікавились, чи мати знає всіх друзів Кучерака, чи міг він приділяти увагу чужій жінці та чи був її син знайомий з Бойко раніше. Мати відповіла, що знає тільки друзів дитинства, про знайомство з Бойко їй було невідомо. Щодо залицянь, то вважає мати Кучерака, якщо навіть її син і залицявся, то "це не привід відрізати руки-ноги".

Сторона потерпілих поцікавилась чи вважає мати винним тільки Вуйціва. Жінка зауважила, що вона не суддя, але тим не менш впевнена, що одній людині це б не вдалось. До такої думки її підштовхує досвід операційної медсестри. Тож вимагає для них обох максимального покарання.