Майкл Щур покепкував з Порошенка через збудовану прикарпатцями школу


В новому випуску гумористичних новин "Телебачення Торонто" відомий телеведучий Майкл Щур дотепно покепкував з президента України Петра Порошенка.

А все через зведену силами громади школу у селі Дебеславці, що на Прикарпатті. Як відомо, люди у селі кілька десятиліть чекали на будівництво школи, а коли не дочекались, то взяли за роботу самі - методом народної будови, інформує Бліц-Інфо.

"Все роблять самостійно? Та вони ж скількох людей забрали роботу і сенс життя! Що тепер робитиме той чиновник, що завжди виходить і каже "Не побудували, бо немає фінаннсування"? Хто передаватиме школу з балансу області на баланс району? Хто вигадає схему, щоб школа у результаті коштувала як атомна елекростанція?", - іронізує телеведучий.

Покепкував Майкл Щур і з Петра Порошенка - мовляв, президент все одно знайде, як розповісти, що місцеве будівництво - це його заслуга.

"Від імені мешканців Дебеславців, дякуємо пане Президенте, що ви надихаєте людей самим будувати школи. Бо коли знаєш, що це президинська програма, то і цегла щільніше вкладається, і розчин міцніше тримає! 

Але є один небезпечний момент: ось люди не дочекались і самі собі школу будують. А потім не дочекаються і почнуть будувати дороги, мости. Антикорупційний суд самі зроблять, поліцію, ГПУ та СБУ самі дореформують, посадять Ахметова... А там і до виборів свого президента і уряду недалеко", - кепкує Щур.

Про прикарпатську школу - з 20-ї хвилини

До теми: Порошенко образився, що з нього сміються через перерізання стрічок і згадав завод у Коломиї

Стрічки, силовики і безліч селфі: Як Порошенко на Прикарпатті з візитом побував