Майстер-клас від Віталія Шабуніна "Як шукати зраду в Е-деклараціях"


11 березня у м. Івано-Франківськ відбудеться тренінг для журналістів, блогерів та активістів “Е-декларації: як правильно читати та що робити далі”.

Тренінг ініційваний Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україна, Центром Протидії Корупції та Центром “Антикорупційна Платформа”. Тренером виступить експерт з протидії корупції Віталій Шабунін.

Учасники тренінгу отримають змогу дізнатись про принципи функціонування нової системи подання декларацій та систему оскарження виявлених порушень, навчаться працювати із єдиним державним реєстром декларацій та перевіряти інформацію, вказану в них.

Для участі в заході потрібно заповнити анкету - https://goo.gl/QxcLWB . Відібрані для участі в тренінгу учасники будуть повідомлені про участь до 6.03.2017. Участь у тренінгу є безкоштовною.

Довідка: У жовтні 2016 р. закінчилася подача декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.  Вперше в історії України за подання завідома неправдивих даних передбачається кримінальна відповідальність.