Майже 40 прикарпатських підприємств візьмуть участь у міжнародній виставці "Агро 2016"


В Івано-Франківську проведено нараду з питань підготовки та участі сільськогосподарських та переробних підприємств області у XXVIII Міжнародній агропромисловій виставці "АГРО-2016".

У нараді взяли участь заступники голів райдержадміністрації, що ведуть питання агропромислового комплексу, керівники підприємств та організацій, які будуть експонувати свою продукцію на виставці.

Виставка «АГРО» - найбільша агропромислова виставка Східної Європи, найважливіший загальнодержавний захід в агропромисловому комплексі України. У цьому році у ній візьмуть участь представники з 12 держав світу, серед яких: США, Китай, Індія, Данія, Німеччина та ін.

Івано-Франківська область традиційно бере участь у даному виставковому заході. Цього року про участь заявили близько 40 сільськогосподарських та переробних підприємств області, якими, крім м'ясо-молочної та спиртової промисловості, буде представлена екологічно чиста продукція (лохина, чаї, сири, в тому числі і козячі, сухофрукти, джеми, білі гриби). Також планується експонувати вироби народних умільців Прикарпаття.