Медаль учасника Франківського півмарафону вже чекає свого власника


П'ятий ювілейний Франківський Півмарафон 2018 (Frankivsk Half Marathon 2018), який відбудеться в Івано-Франківську 23 вересня, отримав сертифікацію траси та презентує медаль. Ще місяць, до 19 вересня, триватиме реєстрація на участь у півмарафоні. До 1 вересня зберігається ціна для «ранніх пташок»

5-й ювілейний Франківський Півмарафон наближається — і триває активна підготовка до цієї яскравої бігової події. Півмарафон вже має медаль, яскраву та стильну. Комплекти нагород чекають своїх майбутніх власників. У пакет учасника, нагадаємо, входять: номер, медаль, чіп, браслет і бонуси від партнерів заходу.

Траса півмарафону отримала сертифікат від національного вимірювача Федерації легкої атлетики України. Маршрут пролягатиме вулицями центральної частини міста, парком ім. Т.Шевченка та районом відреставрованого міського озера. Складаючи маршрут, організатори прагнули максимально врахувати побажання та недоліки попередніх років.

Тим часом на сайті run.if.ua триває реєстрація на участь у півмарафоні. Охочі вийти на старт Франківського Півмарарафону 2018 мають з чого обирати. У переліку — дистанції і для досвідчених бігунів, і для початківців, і для дітей. Нагадаємо, для дорослих це: 5 км; 10 км; 21,097 км. Поки батьки боротимуться за нові рекорди, малеча теж не сидітиме: для дітей віком до 14 років передбачено забіги на 100 м; 500 м; 1000 м.

До півмарафону можуть долучатись і компанії, установи, організації. Свій командний дух можна потестувати й потренувати на корпоративному забігу — 3 х 5 км + 6,097 км. Або на естафеті —  3 х 5 км + 6,097 км. Можна спільно або й самому долучитись до Благодійного забігу — на 2 км; тут важливий кожен учасник.

«Цю невелику дистанцію — 2 км — здолати може кожен. Пробіг — і зробив добру справу. Цього разу кошти підуть на підтримку дітей із порушеннями мовлення та розладами аутичного спектра. Благодійний забіг дозволяє поєднати приємне з корисним і щоразу є важливою складовою нашого півмарафону, яка доводить: допомогти тому, хто потребує, просто і під силу кожному, — зазначає Ігор Крицак, керівник прогарами «Гарячий Спорт» від «Теплого Міста».

Ті, хто вже зареєструвався, теж активно готуються до пів марафону: це не одноденна акція, а тривалий процес із різними подіями, як кольоровий пробіг (що відбувся у червні), лекторій з відомими бігунами, а також відкриті бігові тренування, до яких долучитися може кожен охочий. Тренування відбуваються щотижня у вівторок, четвер і суботу на Міському або Німецькому озері (стежте за анонсами на фейсбук-сторінці Франківського півмарафону).

Нагадаємо, що Франківський Півмарафон організовує платформа «Тепле Місто» у рамках програми «Гарячий Спорт» уже п'ять років поспіль. Торік учасниками події стала майже тисяча представників з 11 країн світу.

Детальніше на сайті Франківського Півмарафону, на фейсбук-сторінці, реєстрація тут.