Медичні заклади Івано-Франківська готові до роботи в осінньо-зимовий період


В усіх закладах охорони здоров’я Івано-Франківська оформлені паспорти готовності до роботи в опалювальний період.

Також у всіх закладах (крім центральної міської клінічної лікарні) проведений ремонт та гідравлічне випробування систем теплопостачання і оформлені акти готовності до роботи  в опалювальний період.

У зв’язку із великим обсягом робіт по заміні трубопроводів системи опалення у корпусі №2 центральної міської клінічної лікарні, випробування та оформлення актів планується провести до початку опалювального сезону.

«У лікувально-профілактичних закладах міста відбулася наступна  робота: в Центральній міській клінічній лікарні проведені роботи по встановленню пожежної сигналізації, заміна вікон на енергозберігаючі, заміна трубопроводів системи опалення, ремонт дезкамери. У Міській клінічній лікарні №1 – заміна вікон на металопластикові, заміна  кранів в теплопункті, встановлення трансформаторної підстанції, проведення ремонтних робіт системи опалення (заміна труб). У міській дитячій клінічній лікарні проведено заміну сталевих труб в дитячій поліклініці, капітальний ремонт першого поверху стаціонару, влаштування електроводонагрівача для підігріву води в басейні стаціонару. До кінця поточного місяця будуть встановлені металопластикові вікна в дитячій поліклініці. У міському клінічному пологовому будинку встановлений лічильник теплової енергії в гаражах, повірка лічильників теплової енергії, замінена вікна на металопластикові, капітальний ремонт систем холодного, гарячого водопостачання та теплопостачання», – розповіла заступник головного лікаря міста Емма Гошовська.

За її словами, у міській поліклініці №1 проведено ремонт вікон та ремонт системи опалення. У міській поліклініці №2 провели заміну вікон на металопластикові та ремонт системи опалення. У поліклініці №3 реставровано вхідні двері, замінено двері запасного виходу та міжповерхові двері і зроблено ремонтні роботи в кабінетах. У міській поліклініці №4 проведено капітальний ремонт відділення сімейної медицини та рентгенкабінету і замінено вікон на енергозберігаючі. У міській дитячій стоматологічній поліклініці проведено капітальний ремонт системи опалення і поточний ремонт приміщень. У міській стоматологічній поліклініці проведено заміну каналізаційних труб в кабінетах і капітальний ремонт підлоги в ортопедичному відділенні.

Усі заклади охорони здоров’я м. Івано-Франківська до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років готові.