Мер Франківська просить поліцію хоча б полякати чоловіка, що крав торф зі скверу


За минулий тиждень патрульні зупинили 19 водіїв, що перебували у стані алкогольного сп’яніння. У чотирьох випадках водіїв зупинили вдруге.

Крім того, патрульні розкрили кілька справ за "гарячими" слідами, інформує кореспондент Бліц-Інфо. За словами заступника начальника патрульної поліції Івано-Франківська Олега Сердюка, часто після розпивання алкоголю громадяни грабують своїх же знайомих.

Також поліція закликала франківців повідомляти про залишені речі та підозрілі предмети.

«Хочу подякувати свідомим громадянам, які нам повідомлять про залишені предмети. Дякуємо за довіру, водночас просимо повідомляти про підозрілі предмети й надалі, особливо - під час свят», - зауважив Сердюк.

Натомість міський голова вкотре нагадав правоохоронцям за випадок на Сніжній.

«Варто покарати порушника хоча б мінімальним штрафом, бо будуть рахувати, що можна красти майно міста і нічого за те не буде. Ну хоч полякайте, натисніть авторитетом», - звернувся Марцінків до поліції.

На це  заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Володимир Гаврилаш запевнив, що за крадіжкою на Сніжній розпочато досудове слідство.

«Відомості про цей випадок внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Було допитано свідків, незабаром буде оголошено цій особі про підозру і вже до кінця квітня справу передадуть до суду», - запевнив правоохоронець.

Нагадаємо, на одній із попередніх оперативних нарад міський голова розповів про випадок, коли франківець продовжував красти торф у присутності поліції.