Мер Івано-Франківська просить депутата довести доведене


Депутат міської ради Сергій Борзов у п'ятницю, 18 жовтня, на сесії нарешті почув від міського голови Віктора Анушкевичуса відповідь на свій запит про роботу КП «Сервіс-авто». Щоправда, відповіддю він не дуже задоволений.

Нагадаємо, депутат піднімає питання про те, що паркувальники працюють в невстановлений режим роботи. Більше того, вимагає від міського голови покарати керівника за те, що паркувальники збирають гроші у вихідні. Мовляв, 9-10 травня він зафіксував їх роботу. Хоча, згідно з положенням, у ці дні вони працювати не повинні, пише Репортер.

Проте Віктор Анушкевичус сьогодні сказав, що ця інформація не доведена. І попросив депутата подати паркувальні талони, які підтвердять його слова…

Сергій Борзов запевнив, що такі талони він надав ще 14 травня (в день, коли писав цей лист) тодішньому заступнику міського голови Миколі Саєвичу. Більше того, Саєвич тоді вивчив інформацію і звернувся до міського голови із пропозицією депреміювати керівника «Сервіс-авто». Мер навіть наклав відповідну резолюцію... Напевне, забув. Добре, що хоч Сергій Борзовзберігає документи.