Мер прикарпатського містечка став Санта Клаусом, аби поспілуватись з мешканцями


З 29 січня о 19:30 в ТСН дивіться телесеріаліті "Мер під прикриттям" - проект телеканалу 1+1 та Міжнародного саміту мерів.

У ньому міські голови Хмельницького, Житомира, Долини, Тростянця, Глухова і Чернівців змінили свою зовнішність та анонімно поспілкувалися з мешканцями міст, аби почути їх реальні запити та враження про роботу мерії.

Ідея експерименту належить Ірині Озимок, засновниці Міжнародного саміту мерів у Києві, який відвідали понад 150 міських голів у листопаді 2017-го. "Мер під прикриттям" - спільний проект Міжнародного саміту мерів та каналу "1+1".

"Під час саміту ми побачили, що мери відкриті до співпраці та прагнуть змінювати міста. Але, за даними International Republican Institute, лише 1,5 відсотків жителів 24 міст оцінили роботу мерій на відмінно 2017 року. Люди часто бояться відверто сказати, чим не задоволені, саме тому ми створили спецпроект "Мер під прикриттям", який дозволить мерам особисто почути відгуки містян про свою роботу", – розповіла Озимок.

Очільник Долини Володимир Гаразд переодягнувся у Санта Клауса, аби привітати долинян з новорічними святами, поцікавитись проблемами та почути справжні відгуки про свою роботу та порядок в місті. Зокрема, вислухав скарги щодо паркування у неналежних місцях.