Меру Франківська та заступникам поновили надбавку до зарплати


Депутати Івано-Фарнківської міської ради проголосувавли за надбавку до заробітньої плати міському голові, заступникам та секретарю міськради.

«За» проголосували 33 депутати, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

На початку голосування міський голова та секретар міськради зачитали заяву, про те, що не братимуть участі в голосуванні.

Нагадаємо, раніше депутати голосували за надбавку міському голові та заступникам, але тоді було тільки на один місяць.

Згідно проекту рішення депутати поновили міському голові, секретарю міської ради, першому заступнику міського голови, заступникам міського голови та керуючому справами виконкому міської ради надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та вислугу років.

Окрім того, в поточному році вищевказаним керівникам нададуть матеріальну допомогу на оздоровлення та матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань в розмірах середньомісячної заробітної плати і преміювати їх за результатами праці, в межах затвердженого фонду оплати праці, відповідно до Положення про преміювання працівників апарату виконкому міської ради, керівників і їх заступників самостійних відділів і управлінь та працівників окремих структурних підрозділів виконкому міської ради.