Мешканці Геріатричного пансіонату отримали подарунки від друзів з Карітасу


В Різдвяному часі кожен з нас очікує на маленьке диво. Підтримати молодь з особливими потребами вирішили діти, які відвідують Івано-Франківський Карітас та волонтери

Вони готували  та розписували медові різдвяні пряники для мешканців Геріатричного пансіонату.  До традиційного рецепту пряників, крім прянощів, учасники  додали  творчу святкову атмосферу, спів колядок, віншування та любов і тепло сердець.

 А наступного дня вони побували в Івано-Франківському Геріатричному пансіонаті та смачні медові пряники, які напередодні приготували, солодощі, фрукти разом з часточкою своєї любові, тепла та уваги, подарували, з нагоди Різдвяних свят, неповносправній молоді.

Спільною колядою, віншуваннями, побажаннями Божого благословення вітали Різдво та радо отримували подарунки підопічні Карітасу. Спілкувалися зі своїми гостями, запрошували кожен до своєї кімнати, ділилися чудовим різдвяним настроєм та дякували за опіку та підтримку.

Івано-Франківський Карітас протягом не одного року співпрацює з Івано-Франківським Геріатричним пансіонатом. Його мешканці – неповносправна молодь відвідують тренінги, мистецькі заходи, спеціальні заняття, які проводяться для них працівниками Карітасу та волонтерами. А у час свят підопічні Карітасу щороку отримують особливі подарунки та привітання.