Мешканці Івано-Франківська можуть перевірити якість продуктів


Якість якогось продукту викликає у Вас сумніви? Хочете переконатись, що справді обираєте якісний продукт ? Ще тиждень ДП «Івано-Франківськстандартметрологія» приймає пропозиції щодо проведення споживчої експертизи.

В рамках незалежної споживчої експертизи ДП«Івано-Франківськстандартметрологія»    до кінця 2016 року заплановано проведення  досліджень обраної громадськістю продукції. Подати пропозиції щодо продукції, яку на Ваш погляд варто дослідити, можна наступним шляхом:

- у письмовому вигляді   у довільній формі на електронну адресу dcsms@if.ukrtel.net;

- розмістивши свою пропозицію на сайті ДП"Івано-Франківськстандартметрологія"    у розділі "Споживча експертиза/Що необхідно дослідити  за допомогою споживчої експертизи" або за посиланнями http://www.ifdcsms.com.ua/index.php?id=114 та http://mirotools.net/forum/topic.php?id=2021&tid=11721

У своїх пропозиціях можна вказувати яка харчова продукція і яких виробників (торгові марки) саме вас цікавить.

Пропозиції прийматимуться до кінця поточного тижня (  по 02.12.2016 включно). ДП"Івано-Франківськстандартметрологія" узагальнить отриману інформацію і  таким шляхом визначиться з продукцією, якість якої найбільше хвилює громадськість. Зауважимо, що з вже наявних пропозицій можна зробити висновки, що найчастіше  споживачів хвилює якість продуктів щоденного вжитку – молочна продукція, печиво, тверді сири, мед, ковбасні вироби, хліб.

Також, запрошуємо представників громадськості, громадських організацій, засобів масової інформації до участі у визначенні  продукції, яку варто дослідити, та у проведенні закупівлі продукції для досліджень. Це дасть можливість якнайширше охопити інтереси громадськості та  переконатись у  прозорості  та неупередженості споживчої експертизи.

Інформація про результати узагальнення отриманих пропозицій і результати незалежної споживчої експертизи висвітлюватимуться у засобах масової інформації  для інформування широкого кола громадськості.

З результатами попередніх споживчих експертиз можна ознайомитись за посиланням: http://ifdcsms.com.ua/index.php?id=113