Мешканці Мазепи 35А пригрозили прийти на наступне засідання виконкому з тухлими яйцями


Обурені мешканці скандальної забудови на Мазепи 35А прийшли вимагати, щоб виконком прийняв рішення про долю їх будинку.

На засідання виконкому прийшли мешканці скандального будинку на Мазепи 35А. Вони попросили мера поставити на голосування питання про присвоєння їм поштових адрес. Проте виявилось що це питання внесено на порядок денний наступного засідання виконкому, повідомляє кореспондент Бліц-Інфо

«Позаминулого виконкому була вимога до забудовника виплатити гроші і ми це зробили. Нам пообіцяли, що це питання буде винесене на голосування. Якщо у влади є питання до мене, то вирішуйте їх зі мною, а людям дайте адреси», - заявив забудівник.

Мер поставив питання про внесення питання до порядку денного, проте рішення не прийняли. Люди заявили, що не вийдуть із залу поки рішення не буде прийнято.

«Я і мої заступники голосували за, а всі інші проти. Я не можу давити на них» - заявив міський голова.

Анушкевичус запитав членів виконкому які не голосували, чи є сенс ставити питання на переголосування, проте вони сказали що не готові прийняти рішення. Тоді мер прийняв рішення, щоб всі зацікавлені прийшли завтра о 16.00 на закрите попереднє засідання щодо цього питання. Тому що іншого варіанту немає.

Мешканці погодились на таке вирішення ситуації. Проте пообіцяли, що якщо рішення прийняте не буде, то вони прийдуть на наступне засідання виконкому зі сміттєвим мішком і тухлими яйцями.