Мешканців Івано-Франківська кличуть на великий танцювальний вікенд


Сьогодні, 30 листопада в Івано-Франківську анонсували проведення “Dance with APACHECREW” - дводенного фестивалю сучасного танцю за участі однієї з кращих українських танцювальних команд "APACHECREW"

Як розповів громадський активіст Юрій Филюк, великий танцювальний вікенд з майстер-класами, зустрічами та перформансами стартує 19 грудня. 

На думку огарнізаторів, місту подібних заходів страшенно не вистачає, тож треба розвивати нові стилі танців і занести Івано-Франківськ на танцювальну карту світу.

Розпочнеться фестиваль з вистави одного із найвідоміших колективів сучасного танцю в Україні – APACHECREW.Також будуть майстер-класи для дітей в танцювальних школах міста, танцювальні перформанси та відкриті творчі зустрічі з режисером-постановником та командою.

Кульмінацією вікенду буде вистава MEGAPOLIS у філармонії, яку встигли побачити лише Київ та Одеса.

"Ми хочемо подарувати 100 квитків у перших рядах дітям з усіх танцювальних шкіл Івано-Франківська. Ми прагнемо, щоб подібні зустрічі та перформанси стали прикладом і натхненням для молодих танцюристів. І віримо, що саме такі заходи необхідні для розуміння та підвищення зацікавленості сучасним мистецтвом", - зазначають організатори.

Варто зауважити, проект представлений на Спільнокошті «Велика Ідея» і збирає кошти на покриття третини бюжету фестивалю. Підтримати проект на Спільнокошті можна тут.