Мешканцям Прикарпаття пропонують по-новому оплачувати рахунки за світло


«Прикарпаттяобленерго» постійно розширює і вдосконалює свій сервіс для зручності клієнтів, використовуючи усі доступні інновації. Відтепер клієнти компанії можуть сплачувати за світло через трендовий «банк без відділень»

Monobank – перший в Україні «банк без відділень», обслуговування клієнтів якого здійснюється у мобільному додатку. Завдяки гнучкій політиці клієнтоорієнтованості, зручності та доступності функціоналів додатку, інтернет-банкінг в усіх на слуху, він набуває популярності і швидко збільшує клієнтську базу, оскільки для того, щоб стати клієнтом банку, достатньо мати мобільний телефон і оформити платіжну картку, зайшовши на офіційний сайт.

«Прикапаттяобленерго» уклало договір з Monobank саме через політику, орієнтовану на потреби та інтереси клієнта, - розповідає Олег Дацко, комерційний директор АТ «Прикарпаттяобленерго». – За умовами договору, клієнти платитимуть за електроенергію без будь-якої комісії. В додатку відображатиметься історія платежів, найактуальніший стан заборгованості, а оплата зараховуватиметься на рахунок миттєво, ми бачитимемо успішність транзакції, як тільки клієнт оплатить рахунок. Мешканцям області, які користуються карткою Monobank, це буде зручно та вигідно. Ми слідкуємо за новинками і намагаємось якнайшвидше впроваджувати інноваційні рішення в наші сервіси – для кращої якості обслуговування».

До слова, оплатити за електроенергію без комісії можна також через сервіс «Персональний кабінет», платіжні системи та відділення «Приватбанку», та термінали самообслуговування