Мешканець Івано-Франківська облаштував вдома нарколабораторію


Під час проведення санкціонованого обшуку помешкання фігуранта кримінального провадження за підозрою вчинення злочину, пов’язаного із незаконним обігом наркотиків, правоохоронці виявили із наркоречовинами та засобами для їх вживання.

Зокрема у помешканні 27-річного франківчанина знайшли пристрої для вживання наркотичного засобу "Марихуана", а також прекурсори, хімічні реактиви та лабораторне обладнання для виготовлення психотропної речовини «Амфетамін».

Наразі, окрім підозри у незаконному виробництві, виготовленні, зберіганні наркотичних засобів (ч.1 ст.307 КК України), слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 317 Кримінального кодексу України (організація та утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

За такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківські області.