Мешканець Прикарпаття намагався вкрасти штучне теля


За допомогою приладів спостережень працівники Снятинського РВ УМВС встановили особу молодика, який викрав елемент композиції, що прикрашав міську клумбу – штучне теля.

За допомогою приладів спостережень працівники Снятинського РВ УМВС встановили особу молодика, який викрав елемент композиції, що прикрашав міську клумбу – штучне теля.

Як виявилось, близько третьої години ночі 19-річний чернівчанин повертався із гостин додому. На клумбі одного зі снятинських дорожніх кілець знаходилась композиція зі штучних корови та телятка, на яку чомусь поласився громадянин. Меншу худобину чоловікові вдалося затягти доавтівки.

Правоохоронцям не довелося витратити багато часу на пошук правопорушника. Дії чоловіка зазнимкували встановлені прилади відео-спостереження. Встановивши особу підозрюваного, міліціонери швидко його відшукали.

В скоєному хлопець зізнався, але річ повернути не зміг, бо та була пошкодженою. Наразі проти зловмисника розпочато кримінальне провадження згідно ч.1 ст.185 КК України. Нагадаємо, що згідно Закону таємне викрадення чужого майна(крадіжка)- карається штрафом доп’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправнимироботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьохроків.