Мешканець Вигоди вкрав з-під аптеки дитячий велосипед


Працівники Долинського відділення поліції в ході проведення розшукових заходів встановили особу чоловіка, підозрюваного в причетності до вчинення крадіжки двохколісника.

Вчора до Долинського відділення поліції звернулася місцева жителька. Жінка повідомила про те, що невідома особа викрала велосипед марки "Інтер байк", що належить її 11-річному внукові. Під час проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що до злочину може бути причетний 25-річний мешканець селища Вигоди, пише прес-служба обласного управління Нацполіції.

Як було встановлено, того дня хлопчик приїхав до місцевої аптеки, де і залишив свій двохколісник. В той час повз аптеку проходив і зловмисник , котрий скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, викрав транспортний засіб і втік з місця події. У скоєному лиходій зізнався та розповів, що викрадений двохколісник мав намір продати, про те його діям завадили правоохоронці. Викрадений велосипед вилучено та після проведення слідчих дій буде повернуто законному власникові.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Згідно санкції статті такий злочин карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.