Прикарпатець посеред дня пограбував жінку


4 квітня працівники групи реагування патрульної поліції за «гарячими слідами» розшукали та затримали 33-річного мешканця Коломийського району, який пограбував жінку.

Як повідомляє пресслужба поліції Прикарпаття в мережі, злодій відібрав у потерпілої сумку з грошовими коштами та медикаментами.

"Близько 18 години 15 хвилин до працівників групи реагування патрульної поліції, які перебували на маршруті патрулювання, звернулася схвильована 46-річна коломиянка. Жінка розповіла, що декілька хвилин тому на неї напав невідомий чоловік. Зловмисник підійшов ззаду, та вирвав з її рук сумку. Поспілкувавшись із заявницею, поліцейські вирішили негайно, обстежити прилеглу територію, та вже кілька хвилин потому на одній із вулиці виявили особу, яка підпадала під орієнтування", - розповідають у поліції.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. У чоловіка поліцейські виявили викрадені речі потерпілої.

Правопорушником виявися 33-річний мешканець району. Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, та обрання судом запобіжного заходу.

Також поліцейські перевіряють причетність його до вчинення інших злочинів.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!