Мешканка Прикарпаття отримала почесний орден "Берегиня України"


Міжнародний проект «Я – Українка» започаткував Український інформаційно-видавничий центр «Галактика».

Проект розповідає про жінок, які поєднали наполегливу працю і любов до України для блага та розквіту нації. Вони возвеличують країну, множать здобутки, зачаровують своєю вдачею, вражають шляхетністю і милосердям.

Невід’ємною частиною проекту стала підготовка та випуск книги «Я – Українка», сторінки якої розстеляють рушники жіночих доль. Серед них – доля Світлани Панько – художнього керівника Богородчанського Палацу культури, що понад 30 років працює у цьому закладі. 

Розповіді неї, як і про багатьох українок стануть прикладом для інших. Серед знаменитих постатей є імена, які менш відомі широкому загалу, та не менш значимі в історії країни. Це керівники підприємств, державних і недержавних структур, громадських організацій, окремі особистості, спеціалісти різних галузей, громадські та політичні діячі, благодійники, митці та інші.

Заключна частина міжнародного проекту відбулась 18 травня цього року. На урочистому засіданні лауреати, серед яких була присутня Світлана Панько, отримали почесні ордени «Берегиня України», подяки та книгу «Я – Українка».