Мешканка Прикарпаття вкрала гроші з карточки знайомого


У Галицькому районі правоохоронці затримали 52-річну жінку, яку підозрюють у крадіжці біля 1000 гривень із банківської карточки знайомого.

До Галицького відділення поліцї звернувся 67-річний житель Бурштина. Чоловік повідомив, про те що невідома особа вчинила крадіжку грошей з його пенсійної карточки. У вчиненні злочину потерпілий підозрює свою знайому, адже вона знала пін-код карточки. Проведеними слідчо-розшуковими заходами підозри заявника підтвердилися.

Як з’ясувалося, жінка часто бувала у помешканні потерпілого, допомагала йому по господарству. А коли той спав, не зачинивши двері до помешкання, вона ввійшла і викрала пенсійну карточку, яка лежала на столику при вході.

Пізніше, як вона розповідає, зняла грошові кошти в сумі близько 1000 гривень, а карточку повернула на місце. Викрадені кошти встигла потратити на власні потреби. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Інформує Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.