Мешканка Прикарпаття викрала у знайомого планшет


До Рогатинського відділення поліції звернувся 53-річний мешканець райцентру і повідомив про те, що його знайома викрала з його будинку планшет марки «QSMART».

Також потерпілий розповів про те, що раніше він не звертався до поліції адже думав, що жінка сама поверне крадене після розмови з ним, однак вона постійно уникала зустрічі.

Правоохоронці поспілкувалися з 34-річною мешканкою одного із сіл району.

Як з’ясувалося, жінка часто приходила до потерпілого допомагати по господарству. Того дня вона, перебуваючи в будинку заявника, коли той вийшов з кімнати, непомітно поцупила планшет зі стола, після чого пішла додому.

У скоєному зловмисниця зізналася поліцейським та розповіла, що крадене на наступний день продала за 300 гривень, а виручені кошти витратила на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті зловмисниці загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Сектор комунікації ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області