Міла Куніс та Ештон Катчер дали сину популярне в Україні ім’я


Голлівудська пара Міла Куніс та Ештон Катчер вже визначилися з ім'ям для свого сина, про народження якого стало відомо минулого тижня.

Малюк з'явився на світ ще 30 листопада, але пара довго приховувала цей факт від громадськості. Тепер, коли час поздоровлень пройшов, всіх стало цікавити, яким же ім'ям батьки назвали свою другу дитину, пише Сlicow.com.ua

Міла, уродженка України, довго підбирала ім'я синові, один за іншим відкидаючи варіанти, запропоновані чоловіком. Їй навіть не припало до смаку улюблене чоловіче ім'я Ештон.

Як розповів сам актор, він завжди мріяв назвати сина «Хокаю» — «Соколине око», так звуть одного з героїв коміксів.

«Міла не схвалила цей варіант, і Хокаю Катчеру не судилося злетіти. Моє Соколине око в нокдауні», — скаржився Ештон.

Сина пара вирішила назвати Дмитро. Чи є це даниною пам'яті якогось родича Міли, поки невідомо. Другим ім'ям дитини є Портвуд. І хоча журналістам вдалося додзвонитися до Ештона, він нічого про дітей говорити не став й взагалі був вкрай лаконічним.
«Якщо наші діти і захочуть колись бути публічними людьми — це їх право, ми ж не можемо вирішувати це за них», — сказав Катчер.

І Міла, і Ештон завжди мріяли про сина. Ще до народження малюка його кімната була завалена літачками, машинками та поїздами, а Катчер дякував Богові, що тепер у нього є вічний партнер по іграх.

Подивіться на маловідомі фото знаменитостей зі своїми братами ти сестрами