Міліція з’ясовує обставини нічної пригоди у Франківську


Вчора близько першої години ночі до чергової частини Івано-Франківського МВ УМВС поступило повідомлення про те, що на одній із вулиць Івано-Франківська невідомий чоловік тримає у руках предмет, ззовні схожий на пістолет.

За вказаною адресою у повідомленні виїхали керівники івано-франківської міліції, слідчо-оперативна група та патрульні наряди, які несли службу в цьому районі, і прибули на виклик першими. Працівники патрульно-постової служби зупинили чоловіка у якого дійсно виявили пістолет Макарова та ніж. Як з’ясовано, цей громадянин є мешканцем сусідньої Тернопільської області, 1992 року народження.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Вилучені у чоловіка предмети направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області для проведення дослідження. Наразі правоохоронці перевіряють інформацію та з'ясовують всі обставини цієї пригоди.