Міліцію зобов’язали контролювати демонтаж зовнішньої реклами в Івано-Франківську


Минулий тиждень відзначився довгоочікуваним демонтажем зовнішньої реклами в Івано-Франківську. Згідно рішення міськвиконкому, КП «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» демонтовував зовнішню рекламу по вулиці Січових Стрільців. Всі вони були розміщені від офісного центру «Екстім-сіті» до перехрестя вулиць Мазепи – Січових Стрільців. Загалом комунальне підприємство «вполювало» понад 30 щитів, банерів, кронштейнів та тендерів з рекламними повідомленнями різного характеру.

На сьогоднішній оперативній нараді Івано-Франківського міськвиконкому керівник КП «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» Вікторія Шахоріна поскаржилася міському голові Віктору Анушкевичусу на бездіяльність правоохоронців. За її словами, за 2 дні до проведення робіт із демонтажу вона надіслала офіційний лист-прохання забезпечити громадський спокій та порядок під час виконання робіт. У результаті – жодного представника правоохоронних органів не супроводжував «комунальників». А дарма. Під час демонтажу траплялися доволі агресивні підприємці, які погрожували «комунальникам» фізичною розправою. Вікторія Шахоріна 2 рази зверталася на стаціонарний телефон міліції «102», проте наряд міліції прибув лише з другого разу.

У результаті, працівників Івано-Франківського міського відділу міліції таки зобов’язали супроводжувати демонтаж зовнішньої реклами в обласному центрі та відбивати напади невдоволених підприємців.