Міністр культури В'ячеслав Кириленко стане шоуменом


20 квітня на каналі «1+1» стартує нове телевізійне шоу «Мінкульт», ведучим якого стане Міністр культури України В'ячеслав Кириленко. У ток-шоу міністр культури щотижня буде зустрічатися з представниками культури і мистецтв та обговорюватиме з ними актуальні питання.

Як зазначають автори проект, головне завданням шоу - це популяризація культури України. Завядки «Мінкульту» автори проекту хочуть якомога більше розказати про сучасне мистецтво, культуру та змінити ставлення до культурних цінностей шляхом відкритих дебатів. «Мінкульт» стане дискусійною платформою для відкритого діалогу з можливістю обговорення найбільш гострих проблем сучасної української культури і обміну думками. Першим гостем студії В'ячеслава Кириленка стане актор театру і кіно, телеведучий і народний артист України Остап Ступка.

Нагадаємо, що в Міністерстві культури готується нова редакція Закону «Про охорону культурної спадщини». Про це Міністр культури повідомив під час презентації Проекту Довгострокової стратегії розвитку української культури, яка відбулася 16 квітня в Софії Київській. Зараз над текстом працює робоча група Мінкульту, заявив міністр.

ГК