Міс Україна-2018 позбулася титулу, корону віддадуть іншій


Вероніка Дідусенко, за словами організаторів конкурсу, надала недостовірну інформацію про свій сімейний стан.

Переможниця конкурсу краси Міс Україна 2018, 23-річна киянка Вероніка Дідусенко дискваліфікована, ім'я нової королеви краси буде названо 30 вересня. Про це сьогодні на прес-конференції заявила виконавчий директор оргкомітету конкурсу краси Міс Україна Вікторія Кіосе, пише Ліга.Новини.

"Відбулася несподівана історія для нас. Вона (Дідусенко, - ред. ) Порушила правила і надала недостовірну інформацію", - зазначила Кіосе.

Вона підкреслила, що перш ніж подати заявку на участь в конкурсі, всі учасниці підписують згоду з правилами проведення Міс Україна.

"Вероніка Дідусенко надала недостовірну інформацію, підтверджуючи, що ні перебувала в шлюбі і не має дітей. У зв'язку з цим найближчим часом тим же складом журі буде переобрана Міс Україна", - зачитала Кіосе офіційну заяву.

Юрист Масі Найєм додав, що організатори після проведення конкурсу отримали підтвердження того, що Вероніка була заміжня і у неї є дитина. Про її сімейний стан вже після закінчення конкурсу повідомили журналісти, які проживають в одному районі з володаркою корони.

За словами Найєма, з боку Вероніки заперечень по дискваліфікації не було.

Оголошення імені нової Міс Україна відбудеться під час телеверсії фіналу конкурсу в неділю, 30 вересня.

Фінал конкурсу Міс Україна 2018 відбувся 20 вересня. Головний титул дістався Вероніці Дідусенко, титул Miss Ukraine Earth 2018 був присуджений Анастасії Кривохижа, Miss Ukraine Internatio nal 2018 - Богдане Тарасик, Міс глядацьких симпатій - Аліні Моїсеєнко. У фіналі всеукраїнського конкурсу змагалися 25 дівчат з різних регіонів. 

Анастасія Кривохижа, Вероніка Дідусенко, Богдана Тарасик (фото - facebook.com/missukraineofficial)

Володарка корони Міс Україна представить країну на найпрестижнішому конкурсі краси Міс світу, фінал якого відбудеться 8 грудня в місті Санья, Китай. Очікується, що в ньому візьмуть участь дівчата з 117 країн світу.