Міська влада протистоїть продажу алкоголю неповнолітнім


Міська влада протистоїть продажу алкоголю неповнолітнім. Днями рейдова група навідалася в одну із місцевих крамниць. Та упіймала на гарячому тамтешню продавчиню.

На відео, зробленому свідками, добре видно, як юний покупець оплачує та кладе собі у портфель пляшку слабоалкогольного напою. При цьому жодних документів, які б засвідчували його повноліття, “на касі” у нього не попросили.

Усвідомивши свою провину, продавчиня спробувала повернути гроші покупцеві. А собі – товар. Втім, переконати свідків так і не вдалося. Тому в хід пішли виправдовування.

Зрозумівши, що відступу таки немає, касир викликала адміністратора крамниці. А сама непомітно зникла з робочого місця. За тривожним сигналом приїхав і власник торгівельної мережі. Він запевнив, дівчина-продавчиня у нього не працює. Версію свідків категорично заперечив. Та назвав її «ганебним наклепом». Відео з камер спостереження чоловік надати відмовився. Втім, оперативній групі доказів вистачало і без того. У власника магазину вони взяли пояснення. А також опитали свідків. За даним фактом порушили адміністративну справу.