Міськрада відмовила Гасимову у продовженні договору оренди на ділянку біля озера


Одним із головних питань яке розглянули депутати на другому пленарному засіданні 54 сесії Івано-Франківської міськради є продовження договорів оренди.

Загалом у проекті рішення є 39 земельних ділянок на які пропонують продовжити договори оренди. Три з них не підтримано виконавчим комітетом. Серед них і спірна ділянка поблизу міського озера, орендарем якої виступає Ріяфет Гасимов.

Як відомо Гасимов зараз судиться із міським головою Івано-Франківська Віктором Анушкевичусом саме через продовження договору оренди, що закінчився ще 6 березня цього року. Ріяфет Гасимов хоче, щоб суд зобов'язав Анушкевичуса укласти з ним додаткову угоду до договору оренди. 

31 "за" та троє "утрималося" - депутати підтримали запропоновані для продовження договорів оренди, з такими пунктами як пропонував виконком. Тобто, Гасимову, ТЗОВ "Гільдія" та підприємцю Роману Надразі не продовжили договори оренди.

Нагадаємо, Ріяфет Гасимов до березня орендував ділянку у зеленій зоні позаду міського озера. Ще два роки тому там розпочалось будівництво. Згідно документів, це має бутифізкультурно-оздоровчий комплекс. Як відомо, нещодавно стало відомо про ще одне заплановане будівництво поруч міського озера. Ця інформація виклала протест у громадськості, тож після довгих дискусій на сесії міської ради Анушкевичус пообіцяв активістам, що Гасимову не продовжать договір оренди.

До теми: Територію поблизу івано-франківського міського озера віддали під житлову забудову

Містяни протестують проти забудови франківського озера

Прикарпатські депутати просять екоінспекцію перевірити законність забудови міського озера

Франківці дискутують щодо забудови міського озера