Міський голова Франківська не задоволений роботою поліції у день смерті професора Грабовецького


Мер звернув увагу правоохоронців на моральну сторону ситуації, яка склалася кілька днів тому, коли тіло покійного професора дуже довго лежало під під'їздом, поки поліцейські встановлювали особу.

Про це зайшла мова під час оперативної наради у міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

"Це вже питаня певної моралі. ЗМІ повідомляли, що тіло дуже довго не забирали, адже затягнулася сама процедура встановлення особи. Я розумію, що зараз відбувається реформування, але вам потрібно якось ці питання відрегулювати. Це не правильна ситуація, коли тіло лежить такий довгий період часу біля житлового будинку і правоохоронці не можуть встановити особу. Треба якось швидше рухатись. Громадськість запитує чому так сталося. Такий був поважний чоловік, почесний громадянин міста, який багато для нього зробив і така неприємна ситуація. Тому я сподіваюся, що в майбутньому така ситуація повторюватися не буде. Якщо сталася біда і близько немає родини, то треба відпрацювати якийсь механізм для таких випадків. Адже це може статися з кожним", - звернувся міський голова до начальника Івано-Франківського відділення поліції Анатолія Гриніва.