Міський голова Івано-Франківська лобіював виділення незаконних квартир для СБУ?


На черговому засіданні Івано-Франківського виконавчого комітету міський голова Віктор Анушкевичус наполягав на виділенні квартир Службі безпеки України. Втім, голосів для ухвалення такого рішення не стало.

Відповідно до проекту рішення “Про житлові питання”.  за Управлінням Служби безпеки України в Івано-Франківській області у якості службової закріплялась квартира №165а по вулиці Коновальця, 124а. Цікаво, що квартина закріплювалась на підставі взаєморозрахунків СБУ з ТзОВ “Івано-Франківськміськбуд”.

Також квартирний відділ пропонував виконавчому комітету закріпити у якості службової квартири співробітнкам УСБУ Ігору Олексину (за адресою Коновальця, 124а) та Анатолію Струку (за адресою Горбачевського, 3).

Обидві квартири пропонувалося закріпити за протоколом житлово-побутової комісії УСБУ 2013 року. Однак, жодних відомостей щодо черговості надання квартир надано не було, пише ГАЛКА.

Така обмежена інформація видалась недостатньою для секретаря міської ради Миколи Вітенка. У підсумку виконком не підтримав відповідне рішення попри наполягання міського голови.