Міський голова Івано-Франківська на Різдво пообідає з бідними та безпритульними


На Різдво, 7 січня о 13:00 в Івано-Франківську "Спільнота Святого Егідія" проводить традиційний обід для бідних та безпритульних.

Щороку долучитись до обіду з обездоленими кличуть і франківський посадовців та політиків. Втім, зазвичай приймають участь лише пересічні франківці та волонтери Спільноти.

Цьогоріч взяти участь у святковому частуванні пообіцяв міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Про це очільник міста повідомив під час щотижневої оперативної наради, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

«Коли як не на Різдво нам потрібно бути хоч на краплю добрішими, людянішими і милосерднішими. На жаль, є люди, які на святвечір не можуть насолодитись родинним затишком чи теплою вечерею. Тому 7 січня о 12:00 в парафії Всіх Святих Українського Народу (вул. Українських декабристів) відбудеться благодійний обід для обездолених. Я теж там буду. В Римі є традиція коли Папа обідає разом з безхатьками. Починати зміни завжди необхідно з себе», - зауважив міський голова.

Нагадаємо, франківці можуть теж долучитись до благодійної акції " Подаруй Різдво ближньому", придбавши сертифікат за символічну суму.