Міський голова нагородив футбольну школу імені Мирослава Думанського


У п’ятницю, 13 травня, з нагоди відзначення 15-ї річниці з Дня заснування, вихованці дитячо-юнацької футбольної школи імені Мирослава Думанського отримали чудовий подарунок – міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків вручив їм комплект футбольної форми та м’ячі.

«Для мене є великою приємністю сьогодні нагороджувати вихованців спортивної школи імені нашого знаного краянина, видатного футболіста та тренера Мирослава Івановича Думанського. Переконаний, що кожен з цих юних гравців зможе досягнути футбольних вершин, а ця форма та м’ячі лише допоможуть їм здобувати нові перемоги!» - зазначив Руслан Марцінків.

Нагородження вихованців спортивної школи відбувалось за сприяння Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

Довідка:

Мирослав Іванович Думанський - український футболіст, тренер. Колишній півзахисник івано-франківського «Спартака» та «Шахтаря» (Сталіно). У футбол почав грати в 1945 році.

Перший майстер спорту СРСР з футболу в Івано-Франківській області, він отримав — це спортивне звання за третє місце завойоване збірною Української РСР у футбольному турнірі Спартакіади народів СРСР в 1956 році.