Міський голова назвав франківських «нечупар»


Щотижня міський голова Руслан Марцінків проводить оперативну нараду, де заслуховує важливі питання із забезпечення життєдіяльності міста.

Значну увагу приділяють питанню утримання благоустрою міста. Сьогодні очільник міста не задоволений прибиранням підприємцями біля своїх установ. Мова йде про неприбране сміття, нерозчищені доріжки, ожеледицю чи небезпечні бурульки над входом, йдеться на сайті міста.

Марцінків звернувся до недобросовісних суб’єктів підприємницької діяльності та закликав навести лад на території, прилеглій до підпорядкованих установ.

«Насправді якість роботи комунальних служб – завжди на видному місці. Інколи цю роботу виконують на відмінно, інколи – залишаються ряд проблемних питань. Але не варто забувати й зобов’язання підприємців належно утримувати прилеглу територію», - звернув увагу міський голова.

Таким чином, Руслан Марцінків доручив інспекції з благоустрою обстежити «підвладні підприємцями території» на якість їх утримання. А також передав список «недобросовісників».

Серед «нечупар» міста міський голова назвав кафе «Шкварок» на вул. Валовій, ряд магазинів на вул. Галицькій («Джинсовий одяг», «Автоцентр», «Оптика», банк «Січ», «Невада»), два заклади на вул. Василіянок – «Оптика» та «Запчастини», «Фабрика вікон» на вул. Гаркуші та практично всі заклади на вул. Старозамковій.

«Давайте, кожен відповідально буде ставитися до обов’язків. Будьмо свідомими. Адже разом можна досягнути єдиної мети: міста, про яке мріють франківці», - звернувся до громади Руслан Марцінків.