Мій водій зробив все, щоб уникнути наїзду: Керівник поліції розповів подробиці ДТП


У четвер, 20 вересня службовий автомобіль керівника поліції Івано-Франківщини збив велосипедиста. 71-річний чоловік помер дорогою до лікарні.

Подія трапилась при в'їзді до селища міського типу Перегінськ на Рожнятівщині. Прес-служба прикарпатської поліції одразу повідомила про цей прикрий випадок із співчуттями родині загиблого чоловіка.

Сьогодні керівник головного управління поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош скликав ЗМІ, аби розповісти обставини ДТП та спростувати неправдиву інформацію, яка вже поширювали в мережі, інформує корсепондентка Бліц-Інфо.

"Що б я зараз не казав, цього не поправиш. Я був у автівці. На мою думку, водій зробив все, аби уникнути наїзду. Розслідування проводить СБУ та прокуратура. Поліція немає до розслідування жодного відношення. Я і водій на місці пройшли тест на драгері. Ні він, ні я взагалі не вживаємо алкоголь", - зазначив поліцейський.

Він зауважив, що вже спілкувався з рідними загиблого, коли вони проходили тест на алкоголь.

"Велосипедист рухався правою стороною назустріч нам, і в один момент неочікувано повернув праворуч", - каже Голубош.

За його словами, автівка поліції рухалась зі швидкістю 50-60 кілометрів на годину. Наразі водій відсторонений від виконання службових обов'язків.

"Я ще раз виражаю щирі співчуття. Якщо буде потрібно, я від себе допоможу родині", - підсумував поліцейський.