Мобілізований депутат міської ради отримав приціл від івано-франківських волонтерів


Депутат Івано-Франківської міської ради Андрій Гнатів від ВО "Свобода" вдячний друзям-волонтерам та усім, хто долучився до придбання прицілу для його гвинтівки

Про це йдеться на сайті Івано-Франківьскої міськради, інформує Бліц-Інфо.

Командрир взводу 30 механізованої бригади зізнається – спецтехніки і обладнання на фронті й далі не вистачає. Тож приціл став більш ніж доречним.

"Хочу подякувати всім, хто долучився до зборів коштів на приціл. Мої друзі передали його нам, і він вже служить на захисті нас всіх. Кожна гривня важлива, нема маленьких чи великих сум, головне допомога і віра в краще майбутнє. Дякую кожному за допомогу. Проте, хоча велика робота вже зроблена, але потрібно ще постаратися. Такий приціл повинен бути в кожного, нас тут близько 70. Окрім прицілів потрібні ще прибори нічного бачення, медикаменти, товари першої неохідності та спорядження. На жаль, сам не маю можливості займатися збором коштів, тому довіряю це друзям. Які робили це і раніше!!!

Закликаю всіх не байдужих не зупинятися у волонтерській роботі, і це не тільки збір коштів, але і поширення інформації про це. Нам багато речей ще потрібні, щоб краще захищати вас та наші кордони.

В нас немає чужих сімей, чужих дітей, чи чужих територій, все наше, рідне, і ми обіцяємо, що зробимо все можливе, щоб це захистити. В свою чергу надіємося на вашу допомогу.

Кошти можна перераховувати на на карточку Приватбанку 5168 7556 1065 4994 Шацький Юрій Іванович.

Також, якщо виникають питання звертатися за телефоном 099 311 81 83 Шацький Юрій, чи 097 838 57 33 Нищук Роман. Бажаю кожному з нас мирного неба над головою!", - написав мобілізований депутат.

Як відомо, окрім Андрія Гнатіва у зоні АТО також перебувають два депутати-свободівці Петро Гавриш та Михайло Малярчук.